001

002

003

Добродојдовте во ГАЛЕРИЈА МАРКОВСКИ

izlog

ГАЛЕРИЈА МАРКОВСКИ Е УНИКАТНА ПРОДАВНИЦА во која може да најдете голема лепеза на сувенири, предмети и елементи од македонската народна уметност.

Низ својот богат уникатен асортиман на производи ја потврдува најзначајната нишка на културниот идентитет дека - Низ својата љубов, поврзаност и лојалност кон традицијата ќе ги пренесува трајните вредности на нашето културно минато. Во името на традицијата и нашата духовна потреба да ја зачуваме Ве покануваме да не посетите во нашата галерија што се наоѓа до новата железничка станица.

 

Најпопуларни производи

Македонски Сувенри - Марковски

2010 © ГАЛЕРИЈА МАРКОВСКИ. Сите права се заштитени. Развиено од PROCESS IN & INDESIGN. Хостирано од INHOST.