Колку капки во виното, толку среќа, здравје и успех во животот

Е-пошта Печати PDF

Шишиња полнети со црвено македонско вино, исцртани со традиционални македонски мотиви,совршен подарок за било која прилика.Велат, колку капки во виното, толку среќа, здравје и успех во животот.Напијте се чаша вино и имајте убава вечер :)
150445 468735246528523 38858224 n

2010 © ГАЛЕРИЈА МАРКОВСКИ. Сите права се заштитени. Развиено од PROCESS IN & INDESIGN. Хостирано од INHOST.

Вие сте тука: БЛОГ Колку капки во виното, толку среќа, здравје и успех во животот