Традиционални македонски везови

Е-пошта Печати PDF


Вреќички со традиционални македонски везови, полнети со планински чај. Мал, но значаен подарок, како и детал во Вашиот дом.Ви посакуваме убав ден и Ве очекуваме на нашиот штанд во Т.Ц. Рамстор
183799 132284363506948 1820628 n

 

2010 © ГАЛЕРИЈА МАРКОВСКИ. Сите права се заштитени. Развиено од PROCESS IN & INDESIGN. Хостирано од INHOST.

Вие сте тука: БЛОГ Традиционални македонски везови