Традиционални македонски везови

Кликови: 852
Печати


Вреќички со традиционални македонски везови, полнети со планински чај. Мал, но значаен подарок, како и детал во Вашиот дом.Ви посакуваме убав ден и Ве очекуваме на нашиот штанд во Т.Ц. Рамстор
183799 132284363506948 1820628 n