Македонско грне

Е-пошта Печати PDF


Македонските керамички садови се одлика на нашата долга историја и култура, исцртани со традиционални мотиви од различни краишта, тие ќе внесат топлина во сечиј дом.Запомнете, малите детали ја создаваат целината, со мали детали претворете ја куќата во убав дом.Ве очекуваме во Т.Ц. Рамстор на нашиот штанд и Ви посакуваме убав викенд!
DSCN26311DSCN26361

2010 © ГАЛЕРИЈА МАРКОВСКИ. Сите права се заштитени. Развиено од PROCESS IN & INDESIGN. Хостирано од INHOST.

Вие сте тука: БЛОГ Македонско грне