Новогодишен Базар во Сити Мол!

Е-пошта Печати PDF

Македонски Сувенири на Новогодишен Базар во Сити Мол, Ви нудиме новогодишен асортиман на рачно изработени производи како и рачно изработени сувенири.Секој ден до 20ти декември, од 12h до 22h, повелете посетете не !
IMG 20131214 192316

IMG 20131214 192330

IMG 20131214 192656 1

2010 © ГАЛЕРИЈА МАРКОВСКИ. Сите права се заштитени. Развиено од PROCESS IN & INDESIGN. Хостирано од INHOST.

Вие сте тука: БЛОГ Новогодишен Базар во Сити Мол!