Новогодишен Базар во Сити Мол!

Кликови: 863
Печати

Македонски Сувенири на Новогодишен Базар во Сити Мол, Ви нудиме новогодишен асортиман на рачно изработени производи како и рачно изработени сувенири.Секој ден до 20ти декември, од 12h до 22h, повелете посетете не !
IMG 20131214 192316

IMG 20131214 192330

IMG 20131214 192656 1