Празниците се ближат!

Кликови: 665
Печати

Празниците ни се се поблиску и со себе носат посебна магија.Разубавете ги Вашите домови со рачно изработените украси и подароци на Македонски Сувенири.Ве очекуваме во Рамстор Мол, како и на Новогодишниот Базар во Сити Мол. Ви посакуваме убав ден и многу насмевки!

IMG 20131215 205158

IMG 20131215 205204

IMG 20131215 205214


IMG 20131215 205225     IMG 20131215 205241

IMG 20131215 205322